Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Γιατί οι κινητοί ενισχυτές τηλεφωνικών σημάτων χρησιμοποιούνται ευρέως;

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή υπηρεσία και γρήγορη παράδοση

—— Aki Vaattovaara, Σουηδία

Έφθασε έγκαιρος εγώ είναι πολύ ικανοποιημένο με την υποστήριξη. Το Si προϊόντων πολύ στις καλές συνθήκες. Το απέδειξα και εργάζομαι πολύ καλά.

—— JC Saavedra Libia, Περού

Ι πολύ ένας ικανοποιημένος με την ποιότητα του προϊόντος. Επίσης η δεσποινίδα που με υποστηρίζει είναι πολύ καλή. επίλυσε όλες τις αμφιβολίες μου τέλεια. το προϊόν έφθασε στο χρόνο ως συνήθως.

—— JC Saavedra Libia, Περού

Εργασίες κας Anne Wang σκληρές να παρέχει την πολύ καλή υπηρεσία για τους πελάτες. Μια ευχαρίστηση να εξετάσει. Το προϊόν είναι όπως περιγεγραμμένη και καλή αξία για τα χρήματα.

—— Lindsay Pettigrew, Αυστραλία

Άριστο προϊόν όπως περιγράφει. Πολύ καλός πωλητής! 100% που συστήνεται, 100% που ικανοποιεί! να στείλει πολύ γρήγορα στην Καμπότζη.

—— loem kom, Καμπότζη

Έχω λάβει τον επαναλήπτη στο 5/6 ημερών, είναι γερός επαναλήπτης περίπτωσης, φαίνεται συμπαθητικό, και αυτό εργασία τέλεια. Προτείνω αυτόν τον επαναλήπτη εμπορικών σημάτων. καλή εργασία

—— cristofanini της Andrea, Ιταλία

получил товар. качество и параметры сответствуют описанию. продавец молодец!

—— akbar karaev, Ουζμπεκιστάν

Έξοχη γρήγορη παράδοση και θαυμάσιες υπηρεσία/βοήθεια από τον προμηθευτή. Δεν είχα μια πιθανότητα να δοκιμάσω το προϊόν αλλά είμαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσει το πρόστιμο. Εάν όχι, ο προμηθευτής είναι πραγματικά χρήσιμος και είμαι βέβαιος ότι θα με βοηθήσει με τις λεπτομέρειες εγκαταστάσεων futher

—— Attila Kinkopf, Ηνωμένες Πολιτείες

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το προϊόν ακόμα αλλά μοιάζει με ένα ποιοτικό προϊόν. Το κύμα Luo ήταν πολύ χρήσιμο, σας ευχαριστεί πάρα πολύ!!!!

—— Shephard Mack, Νότια Αφρική

ATNJ, εσείς πήρε τα καλά προϊόντα με τις καλές υπηρεσίες, γρήγορα και εύκολος να επικοινωνήσει.

—— Borin SIM, Καμπότζη

Muy rápido envío productos Υ EL Gracias excelente

—— ΝΤΑΝΙΕΛ COLILOPEZ, Μεξικό

Πολύ τεχνικός και πολύ καλά οργανωμένος και επαγγελματικός. Ο Andrew είναι πολύ χρήσιμος πωλητής

—— Gabriel haddad, Βενεζουέλα

Άριστες κεραίες και δύναμη προϊόντων. καλός του, απασχομένος πολύ στο goog ευχαριστεί ATNJ,

—— CARLOS GREGORIO, Ηνωμένες Πολιτείες

Να είστε τίμιος, η ποιότητα του κινητού σήματος Vodafone μου στο σπίτι πάντα αριστερά πολύς στην επιθυμία. Ήμουν ακριβώς πάρα πολύ οκνηρός να κάνω τίποτα με το. Ήμουν απολύτως ικανοποιημένος με τα ποσοστά και η ποιότητα του σήματος που είχα παντού και του σπιτιού μου ήταν μια εξαίρεση. Εντούτοις, η πανδημία coronavirus άλλαξε όλα. Άρχισα να ξοδεύω πολύ περισσότερο

—— Ali, Ισπανία

Αγόρασα αυτόν τον ενισχυτή για το διαμέρισμά μου επειδή ήμουν απολύτως δυσαρεστημένος με τη δύναμη των σημάτων GSM και 4G που είχα εκεί. Αλλά τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει. Σας ευχαριστώ για αυτόν τον ενισχυτή, τελικά δεν αισθάνομαι απομονωμένου πότε μένω στο σπίτι μόνος.

—— Abdul Mohammed, Γερμανία

Σκέφτομαι που είμαι μια πολύ συμπαθητική λύση για εκείνους που υποφέρουν από τα προβλήματα με τις υπηρεσίες φωνητικών μηνυμάτων και κινητό Διαδίκτυο και δεν θέλουν να δημιουργήσουν οποιεσδήποτε κεραίες ή smth όπως αυτήν οι ίδιοι. Η τιμή είναι απολύτως δίκαιη και η ποιότητα είναι καταπληκτική.

—— Λένα W., Φινλανδία

Ήμουν πολύ ευτυχής να δω την έκπτωση που προσφέρατε. Ξέρω ότι αρκετά συχνά οι επιχειρήσεις κάνουν τις εκπτώσεις στα αγαθά που δεν είναι δημοφιλή αλλά σε αυτήν την περίπτωση, βλέπω ότι η κατάσταση είναι αρκετά απέναντι από. Συμπαθώ ότι αυτή η συσκευή είναι σε θέση να βελτιώσει τις κλήσεις και την ταχύτητα Διαδικτύου συγχρόνως.

—— Giulia M., Αυστρία

Σας ευχαριστούμε! Ο ενισχυτής είναι έξοχος δροσερός για ένα ιδιωτικό σπίτι. Όλα τα δωμάτια καλύπτονται τώρα με το βελτιωμένο σήμα. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχουμε αγοράσει νωρίτερα.

—— Nadine Nacht, Γερμανία

Είναι ένας πολύ δροσερός ενισχυτής! Σας ευχαριστούμε, την αγαπητή ομάδα, για την προσοχή σας στις ανάγκες των πελατών σας και τις τιμές που προσφέρετε. Είστε το καλύτερο, ATNJ

—— Ναταλία L., Νορβηγία

Η σύνδεσή μου 3G και GSM που χρησιμοποιείται για να αφήσει πολύ στην επιθυμία. Αλλά με το νέο ενισχυτή μ έχω ξεχάσει ουσιαστικά όλα αυτά τα προβλήματα. Πραγματικά συμπαθώ ότι αυτή η συσκευή είναι τόσο συμπαγής αλλά τόσο ισχυρή. Οι ευχαριστίες, τύποι, για την κατάπληξή σας λειτουργούν και γρήγορη παράδοση.

—— Goran N., Σουηδία

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγόρασα αυτόν τον επαναλήπτη μόνο πριν από 2 μήνες και όχι νωρίτερα. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή για εκείνους που ζουν σε μια αγροτική περιοχή όπως την οικογένειά μου. Η βελτιωμένη ποιότητα της σύνδεσης έχει βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας.

—— Lars Μ., Ηνωμένες Πολιτείες

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Γιατί οι κινητοί ενισχυτές τηλεφωνικών σημάτων χρησιμοποιούνται ευρέως;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί οι κινητοί ενισχυτές τηλεφωνικών σημάτων χρησιμοποιούνται ευρέως;

Μπορούμε συχνά να δούμε ότι οι κινητοί ενισχυτές τηλεφωνικών σημάτων εγκαθίστανται σε ισχύ πολλές όπως τα ψηλά κτίρια, τα υπόγεια, οι λεωφόροι αγορών, τα εστιατόρια, το μασάζ σαουνών καραόκε και άλλες θέσεις ψυχαγωγίας, υπόγεια αστικά προγράμματα αεροπορικής άμυνας, σταθμοί μετρό και ούτω καθεξής, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της διαφοράς σημάτων σε αυτές τις τυφλές περιοχές σημάτων και τις αδύνατες περιοχές. Γιατί οι κινητοί ενισχυτές τηλεφωνικών σημάτων χρησιμοποιούνται ευρέως από τους χρήστες; Υπάρχουν πέντε κύριοι λόγοι.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί οι κινητοί ενισχυτές τηλεφωνικών σημάτων χρησιμοποιούνται ευρέως;  0

 

Κινητό σήμα Repeater.pdf ATNJ
1. Με τη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας κινητής επικοινωνίας, οι χρήστες κινητής επικοινωνίας αυξάνουν επίσης, με συνέπεια το μικρότερο και μικρότερο κυψελοειδή προγραμματισμό, τη χαμηλότερη και χαμηλότερη θέση σταθμών βάσης και τη μικρότερη κάλυψη σημάτων.

 

2. Με την ανάπτυξη της αστικής κατασκευής, οι πολυκατοικίες συνεχίζουν να προκύπτουν. Με βάση την επίδραση σκιών της ασύρματης μετάδοσης, ο τυφλός τομέας σημάτων της κινητής επικοινωνίας θα διαμορφωθεί πίσω από ή στο μέσο στρώμα αυτών των πολυκατοικιών.


3. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του κυψελοειδούς σταθμού βάσης κινητής επικοινωνίας, επειδή η παρέμβαση των παρακείμενων κυττάρων πρέπει να αποφευχθεί, ο κύριος λοβός του σχεδίου τομέων ακτινοβολίας κεραιών έχει μια μεγάλη προς τα κάτω κλίση, έτσι ώστε τα μέσα και ανώτερα μέρη των πολυκατοικιών δεν μπορούν γενικά να λάβουν τα σήματα αποτελεσματικά.


4. Λόγω της επίδρασης προστατευτικών καλυμμάτων των κτηρίων στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, μερικά κλειστά μεγάλα συστήματα ενισχυτών όπως οι σήραγγες, οι υπόγειοι, οι υπόγειες λεωφόροι αγορών, οι πόλεις ψυχαγωγίας, οι χώροι στάθμευσης, τα ξενοδοχεία και τα κτίρια γραφείων μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλά σε ολόκληρη τη σειρά των κινητών τηλεφωνικών σημάτων, η οποία φέρνει τη μεγάλη ευκολία στο προσωπικό ή στους φιλοξενουμένους μέσα.


5. Η κατασκευή των σταθμών βάσης σε μερικές απομονωμένες περιοχές δεν είναι σε ισχύ, και χειριστές ανάγκης των χρηστών για να χτίσει τους πρόσθετους σταθμούς βάσης. Εντούτοις, το πρόγραμμα κάλυψης σημάτων συστήνεται για να έχει μια μεγάλη περίοδο και ένα κόστος πολύ, έτσι οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν να εγκαταστήσουν τους κινητούς ενισχυτές τηλεφωνικών σημάτων για την κάλυψη σημάτων.

Χρόνος μπαρ : 2022-03-11 10:02:28 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wave Luo

Τηλ.:: +8618813582037

Φαξ: 86-755-86136774

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)