Αρχική Σελίδα

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η επιχείρηση τεχνολογίας επικοινωνιών Shenzhen ATNJ ιδρύθηκε στην περιοχή Nanshan, Shenzhen το 2010 με πέρα από το εργοστάσιο 900sqm. ATNJ εστιάζει στην παραγωγή και την ανάπτυξη του συμπληρωματικού, ασύρματου επαναλήπτη σημάτων σημάτων δύναμης μικροϋπολογιστών, του εσωτερικών συστήματος διανομής σημάτων και της σειράς κεραιών. Με τους επαγγελματικοί μηχανικούς, εργαζόμενος και με το προσωπικό διοίκησης, η ομάδα διατηρεί τη μεγάλη ανάπτυξη.

 

Εν τω μεταξύ, οι ενημερωμένες εγκαταστάσεις και η τεχνολογία τελειώνουν βέβαιος την επιχειρησιακή μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Με τη γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης, ATNJ κινήθηκε προς την περιοχή Guangming, Shenzhen το 2016 με ένα μεγαλύτερο εργοστάσιο πέρα από 2800sqm και πάνω από 50 εργαζομένους.

 

Στο στάδιο γρήγορης ανάπτυξής του, ATNJ διαφήμισε τα προϊόντα του με να παρευρεθεί στις εμπορικές εκθέσεις oversea, συνεργαζόμενος με πολλές πλατφόρμες όπως την κάνω--Κίνα, Alibaba, σφαιρικές πηγές και ούτω καθεξής. Ειδικά, ATNJ παρευρέθηκε στο κινητό παγκόσμιο συνέδριο στην Ισπανία, η οποία έκανε ATNJ καλά - που ήταν γνωστό στον κόσμο και μέσω MWC, ATNJ που άρχισε για να συνεργάζεται με πολλές oversea επιχειρήσεις.

 

Σήμερα, ATNJ όχι μόνο παράγει και αναπτύσσει τον υψηλής ποιότητας ενισχυτή σημάτων εγχώριας χρήσης και τον ασύρματο επαναλήπτη υψηλής δύναμης, αλλά και επεκτείνει το επιχειρησιακό πεδίο του για να συνεργαστεί με τους χειριστές σημάτων, παρέχει τη λύση κάλυψης σημάτων για τη μεγάλη περιοχή όπως τη κατοικήσιμη περιοχή, το κτίριο γραφείων, την υπεραγορά, το υπόγειο γκαράζ και τις αγροτικές περιοχές.

 

Με το populization του επαναλήπτη σημάτων, οι χρήστες έχουν περισσότερες απαιτήσεις για τις λειτουργίες του επαναλήπτη σημάτων. Το 2020, ATNJ ανέπτυξε τον εξυπνώτερο ψηφιακό επαναλήπτη σημάτων ενότητας με τη λειτουργία ελέγχου σύνδεσης WIFI, με την οποία οι χρήστες θα μπορούσαν να ελέγξουν τον επαναλήπτη σημάτων και να προσέξουν την κατάσταση εργασίας επαναληπτών siganl με το κινητό τηλέφωνό τους. Οι επαναλήπτες σημάτων με την ΩΧΡΗ σύνδεση/τη σύνδεση Bluetooth connection/USB αναπτύχθηκαν συγχρόνως.

 

Το 2021, ο ενισχυτής σημάτων 5G αναπτύχθηκε και τέθηκε στην κινεζική αγορά επιτυχώς. Επιπλέον, ATNJ αρχίζει να αναβαθμίζει τον ενισχυτή σημάτων από την αναλογική ενότητα στην ψηφιακή ενότητα, με την οποία τα προϊόντα (συμπληρωματικός, ασύρματος επαναλήπτης σημάτων σημάτων δύναμης μικροϋπολογιστών, εσωτερικό σύστημα διανομής σημάτων) θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και να ελεγχθούν με τη σύνδεση WIFI, τον ΩΧΡΌ λιμένα, το λιμένα USB και την κάρτα SIM.

 

Αυτό που είναι περισσότερος, περισσότερες λειτουργίες είναι εξοπλισμένος στα προϊόντα μας, όπως τις επίλεκτες, υπο- ζώνες ζωνών, επίδειξη οθόνης OLED, MGC. Με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας ATNJ, η ευκολότερη χρήση και περισσότεροι λειτουργικοί ενισχυτές σημάτων έχουν να αναπτυχθούν.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

2010-καθιερωμένεςεπικοινωνίακαιTechnologyCompanyLimitedShenzhenATNJ.

Άρχισε να παράγει όλα τα είδη επαναλήπτη σημάτων για την κινεζική αγορά μας.

 

2012-ATNJάρχισενα συνεργάζεταιμετουςκινεζικούςχειριστέςσημάτων: ΚίναUnicom, China Mobile, China Telecom.

 

2013-ηεσωτερικήδιανεμημένηλύσησυστημάτωνκεραιώνπροωθήθηκετο 2013.

 

2014-οευφυήςεπαναλήπτηςσημάτωνμετηνεπίδειξηοθόνηςLCDαναπτύχθηκεκαιτέθηκεστηναγοράτο 2014.

 

2015-ATNJπου παρουσιάζεταικινητήηλεκτρονικήεκθέσεωνπηγώνΧονγκ Κονγκστησφαιρικήαπό το 2015-2018.

 

2018-ATNJπου παρουσιάζεταιστοκινητόπαγκόσμιοσυνέδριοτο Μάρτιο του 2018.MWC.

 

οεπαναλήπτηςσημάτων 2019-δύολιμένωνκρατών μελώναναπτύχθηκεκαιτέθηκεστηναγοράτο 2019.

 

2020-οέξυπνοςψηφιακόςεπαναλήπτηςσημάτωνενότηταςμετηλειτουργίαελέγχουσύνδεσηςWIFIαναπτύχθηκε.

 

2021-οεπαναλήπτηςσημάτων5Gπου αναπτύχθηκεανεξάρτητααπόATNJτέθηκεστηνκινεζικήαγορά.

 

Για να συνεχιστεί.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : ATNJ

Αριθμός Υπαλλήλων : 61~65

Ετήσιες πωλήσεις : 7500000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις