Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές: Mr. Wave Luo
Φαξ: 86-755-86136774
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η επιχείρηση τεχνολογίας επικοινωνιών Shenzhen ATNJ ιδρύθηκε στην περιοχή Nanshan, Shenzhen το 2010 με πέρα από το εργοστάσιο 900sqm. ATNJ εστιάζει στην παραγωγή και την ανάπτυξη του συμπληρωματικού, ασύρματου επαναλήπτη σημάτων σημάτων δύναμης μικροϋπολογιστών, του εσωτερικών συστήματος διανομής σημάτων και της σειράς κεραιών. Με τους επαγγελματικοί μηχανικούς, εργαζόμενος και με το προσωπικό διοίκησης, η ομάδα διατηρεί τη μεγάλη ανάπτυξη.

 

Κύρια προϊόντα: μικρός, μέσος και υψηλή δύναμη 2G, 3G, 4G, και επαναλήπτες σημάτων 5G με τον πολυσυχνικό συνδυασμό, ψηφιακοί επαναλήπτες σημάτων πολυ-υποζωνών, ψηφιακοί επαναλήπτες οπτικής ίνας, διάφοροι τύποι ενοτήτων RF, κ.λπ.

Εν τω μεταξύ, αναλαμβάνουμε τις υπηρεσίες OEM/ODM και τα προγράμματα του διάφορου RF, των ασύρματων επαναληπτών, των πολυσυχνικών συστημάτων DAS, του μακρινού κέντρου OAM διαχείρισης δικτύου και της διάταξης εξοπλισμού των εσωτερικών και υπαίθριων προγραμμάτων κάλυψης σημάτων.
Κύριοι συνεργάτες: κινητοί χειριστές, συστήματα ένταξης, ηλεκτρονικοί λιανοπωλητές, μεμονωμένοι χρήστες, κ.λπ.

 

 

Εν τω μεταξύ, οι ενημερωμένες εγκαταστάσεις και η τεχνολογία τελειώνουν βέβαιος την επιχειρησιακή μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Με τη γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης, ATNJ κινήθηκε προς την περιοχή Guangming, Shenzhen το 2016 με ένα μεγαλύτερο εργοστάσιο πέρα από 2800sqm και πάνω από 50 εργαζομένους.

 

Στο στάδιο γρήγορης ανάπτυξής του, ATNJ διαφήμισε τα προϊόντα του με να παρευρεθεί στις εμπορικές εκθέσεις oversea, συνεργαζόμενος με πολλές πλατφόρμες όπως την κάνω--Κίνα, Alibaba, σφαιρικές πηγές και ούτω καθεξής. Ειδικά, ATNJ παρευρέθηκε στο κινητό παγκόσμιο συνέδριο στην Ισπανία, η οποία έκανε ATNJ καλά - που ήταν γνωστό στον κόσμο και μέσω MWC, ATNJ που άρχισε για να συνεργάζεται με πολλές oversea επιχειρήσεις.

 

Σήμερα, ATNJ όχι μόνο παράγει και αναπτύσσει τον υψηλής ποιότητας ενισχυτή σημάτων εγχώριας χρήσης και τον ασύρματο επαναλήπτη υψηλής δύναμης, αλλά και επεκτείνει το επιχειρησιακό πεδίο του για να συνεργαστεί με τους χειριστές σημάτων, παρέχει τη λύση κάλυψης σημάτων για τη μεγάλη περιοχή όπως τη κατοικήσιμη περιοχή, το κτίριο γραφείων, την υπεραγορά, το υπόγειο γκαράζ και τις αγροτικές περιοχές.

 

Με το populization του επαναλήπτη σημάτων, οι χρήστες έχουν περισσότερες απαιτήσεις για τις λειτουργίες του επαναλήπτη σημάτων. Το 2020, ATNJ ανέπτυξε τον εξυπνώτερο ψηφιακό επαναλήπτη σημάτων ενότητας με τη λειτουργία ελέγχου σύνδεσης WIFI, με την οποία οι χρήστες θα μπορούσαν να ελέγξουν τον επαναλήπτη σημάτων και να προσέξουν την κατάσταση εργασίας επαναληπτών siganl με το κινητό τηλέφωνό τους. Οι επαναλήπτες σημάτων με την ΩΧΡΗ σύνδεση/τη σύνδεση Bluetooth connection/USB αναπτύχθηκαν συγχρόνως.

 

Το 2021, ο ενισχυτής σημάτων 5G αναπτύχθηκε και τέθηκε στην κινεζική αγορά επιτυχώς. Επιπλέον, ATNJ αρχίζει να αναβαθμίζει τον ενισχυτή σημάτων από την αναλογική ενότητα στην ψηφιακή ενότητα, με την οποία τα προϊόντα (συμπληρωματικός, ασύρματος επαναλήπτης σημάτων σημάτων δύναμης μικροϋπολογιστών, εσωτερικό σύστημα διανομής σημάτων) θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και να ελεγχθούν με τη σύνδεση WIFI, τον ΩΧΡΌ λιμένα, το λιμένα USB και την κάρτα SIM.

 

Αυτό που είναι περισσότερος, περισσότερες λειτουργίες είναι εξοπλισμένος στα προϊόντα μας, όπως τις επίλεκτες, υπο- ζώνες ζωνών, επίδειξη οθόνης OLED, MGC. Με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας ATNJ, η ευκολότερη χρήση και περισσότεροι λειτουργικοί ενισχυτές σημάτων έχουν να αναπτυχθούν.

OEM/ODM

Η κατασκευαστική εταιρεία επαναληπτών σημάτων ATNJ είναι δεσμευμένη στην παροχή των υψηλής ποιότητας επαναληπτών σημάτων και της ικανοποιητικής υπηρεσίας μεταπωλήσεων. Η επιχείρησή μας έχει τις serveral γραμμές παραγωγής για να παραγάγει τα διαφορετικά είδη επαναλήπτη σημάτων συμπεριλαμβανομένης της ισχύος μικροϋπολογιστών, μέση ισχύς, υψηλή δύναμη, ταινία-επιλεγμένη, αναλογική ενότητα, ψηφιακή ενότητα με το διαφορετικό συνδυασμό συχνότητας από την ενιαία ζώνη σε οκτώ ζώνες.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

ATNJ έχει τις πολλαπλάσιες πλατφόρμες αγορών στις εσωτερικές και ξένες αγορές, όπως TaoBao, TMall, JD, Alibaba, Aliexpress, κάνω--Κίνα, σφαιρική πηγή και ούτω καθεξής. Οι πελάτες τοποθετούν τις διαταγές άμεσα σε ATNJ μέσω του σε απευθείας σύνδεση καταστήματος, και ATNJ θα έστελνε τον επαναλήπτη σημάτων μέσα στον καθορισμένο χρόνο.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

ATNJ προσφέρει επίσης τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες. Οι πελάτες τοποθετούν τις προσαρμοσμένες διαταγές σε ATNJ σύμφωνα με τις ανάγκες τους, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμοσμένης συχνότητας, της προσαρμοσμένης ισχύος, της προσαρμοσμένης λειτουργίας, της προσαρμοσμένης εμφάνισης, του προσαρμοσμένου λογότυπου, κ.λπ.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

ATNJ δέχεται τις μαζικές διαταγές και τις διαταγές cOem και ODM. Με τη διαφήμιση του επαναλήπτη σημάτων, ATNJ συνεργάστηκε με πολλούς διανομείς παντού οι κόσμοι. Λαμβάνουμε έναν μεγάλο αριθμό μαζικών διαταγών κάθε μήνα, και το σκάφος σε όλα τα μέρη των κόσμων.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η υπηρεσία αποστολής πτώσης παρέχεται επίσης από ATNJ. Οι πελάτες/οι διανομείς έχουν τα σε απευθείας σύνδεση καταστήματά τους. Αφότου τοποθετούν οι χρήστες τις διαταγές στα καταστήματά τους, οι πελάτες/οι διανομείς θα τοποθετούσαν τις διαταγές σε ATNJ, και ATNJ θα έστελνε το φορτίο από το εργοστάσιο ATNJ. Η ποιότητα των προϊόντων και η υπηρεσία μεταπωλήσεων παρέχονται από ATNJ.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Λύση κάλυψης σημάτων για τη μεγάλη περιοχή. ATNJ έχει παράσχει το αποτελεσματικό σύστημα σχεδίου κάλυψης μεγάλης περιοχής για πολλούς πελάτες στις εσωτερικές και ξένες αγορές. Σενάριο εφαρμογής: Χώρος στάθμευσης, σήραγγα, λεωφόρος αγορών, εργοστάσιο, υπόγειο και υπαίθρια κάλυψη σημάτων όπως την αγροτική περιοχή. Θα μπορούσατε παρακαλώ να γυρίσετε στο κέντρο περίπτωσής μας στον έλεγχο.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

Ικανοποιητική υπηρεσία μεταπωλήσεων. ATNJ παρέχει την τριών ετών εξουσιοδότηση για όλο τον κύριο επαναλήπτη σημάτων, και την τριών μηνών εξουσιοδότηση για τα εξαρτήματα. Εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, ATNJ παρέχει την ελεύθερη υπηρεσία repairment, και οι πελάτες πρέπει μόνο να πληρώσουν για το φορτίο. Επιπλέον, μέσα σε έναν μήνα αφότου λαμβάνει ο πελάτης το προϊόν, ATNJ είναι αρμόδιο για όλα τα α ανθρώπινος ελαττώματα ζημίας.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

Μας ελάτε σε επαφή με και τοποθετήστε τη διαταγή τώρα, για να έχετε το καλύτερο σήμα, καλύτερη ζωή.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

Ιστορία

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

2010-καθιερωμένεςεπικοινωνίακαιTechnologyCompanyLimitedShenzhenATNJ.

Άρχισε να παράγει όλα τα είδη επαναλήπτη σημάτων για την κινεζική αγορά μας.

 

2012-ATNJάρχισενα συνεργάζεταιμετουςκινεζικούςχειριστέςσημάτων: ΚίναUnicom, China Mobile, China Telecom.

 

2013-ηεσωτερικήδιανεμημένηλύσησυστημάτωνκεραιώνπροωθήθηκετο 2013.

 

2014-οευφυήςεπαναλήπτηςσημάτωνμετηνεπίδειξηοθόνηςLCDαναπτύχθηκεκαιτέθηκεστηναγοράτο 2014.

 

2015-ATNJπου παρουσιάζεταικινητήηλεκτρονικήεκθέσεωνπηγώνΧονγκ Κονγκστησφαιρικήαπό το 2015-2018.

 

2018-ATNJπου παρουσιάζεταιστοκινητόπαγκόσμιοσυνέδριοτο Μάρτιο του 2018.MWC.

 

οεπαναλήπτηςσημάτων 2019-δύολιμένωνκρατών μελώναναπτύχθηκεκαιτέθηκεστηναγοράτο 2019.

 

2020-οέξυπνοςψηφιακόςεπαναλήπτηςσημάτωνενότηταςμετηλειτουργίαελέγχουσύνδεσηςWIFIαναπτύχθηκε.

 

2021-οεπαναλήπτηςσημάτων5Gπου αναπτύχθηκεανεξάρτητααπόATNJτέθηκεστηνκινεζικήαγορά.

 

Για να συνεχιστεί.

Η ομάδα μας

Δομή επιχείρησης

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Λι Hao (λι του Harry), ο προϊστάμενός μας που έχει εργαστεί στη βιομηχανία επικοινωνιών για περισσότερο από 20 έτη. Μετά από να βαθμολογήσει από το κολλέγιο, ο Harry ελειτούργησε σε μια επιχείρηση επικοινωνιών για περίπου 10 έτη. Μετά από να συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία, στρατολόγησε πολλούς πεπειραμένους μηχανικούς και καθιέρωσε ATNJ.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Ιδιαίτερα καταρτισμένοι μηχανικοί τεχνολογίας επικοινωνιών. ATNJ συγκεντρώνει μια ομάδα των μηχανικών με περισσότερο από δέκα έτη εργασιακής πείρας στη βιομηχανία επικοινωνίας, τα οποία συμμετέχουν στη συμπληρωματική Ε&Α σημάτων, σχέδιο, διόρθωση, δοκιμή, και την προπαραγωγή του που εξασφαλίζει θα μπορούσε να συμμορφωθεί με τα διεθνή πρότυπα. Για τη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησης, μερικοί νέοι μηχανικοί απασχολούνται επίσης. Λόγω της σκληρής δουλειάς τους, τα προϊόντα του ATNJ μπορούν να ενημερωθούν συνεχώς και να επαναληφθούν.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

ATNJ είναι εξοπλισμένο με τα διάφορα προηγμένα και επαγγελματικά όργανα για να υποστηρίξει την εργασία του τμήματος Ε&Α, όπως το κιβώτιο, υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας φασματομέτρων, μηχανών σημάτων, δωμάτιο προστατευτικών καλυμμάτων σημάτων, ελεγκτής δύναμης, που γερνά το δωμάτιο δοκιμής.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Άριστη ομάδα πωλήσεων. Η ομάδα πωλήσεων ATNJ αποτελείται από δύο επαγγελματικούς διευθυντές στη βιομηχανία επικοινωνίας και περισσότερο από δωδεκάδι πωλητές που επιδιώκονται να αναπτυχθούν στη βιομηχανία επικοινωνίας. Και οι δύο διευθυντές πωλήσεων έχουν περισσότερο από δέκα έτη εργασιακής πείρας και έχουν μια πλήρη κατανόηση της βιομηχανίας επικοινωνίας. Κάτω από την ηγεσία τους, η ομάδα πωλήσεων έχει επιτύχει τα άριστα αποτελέσματα πωλήσεων και στις κινεζικές και υπερπόντιες αγορές. Το 2021, ATNJ ίδρυσε το υποκατάστημα του στην επαρχία Guizhou, η οποία παρουσιάζει ότι η επιχείρηση αναπτύσσεται ακόμα.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

ATNJ έχει περισσότερους από 50 εργαζομένους, μερικοί από ποιοι έχουν εργαστεί σε ATNJ δεδομένου ότι ATNJ ιδρύθηκε το 2010. Οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι αρμόδιοι για τη συνέλευση προϊόντων, τη διόρθωση, την εγκατάσταση λογισμικού και άλλη εργασία. Η λεπτολόγη τοποθέτηση εργασίας τους εξασφαλίζει τον υψηλό - ποιότητα του επαναλήπτη σημάτων.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

Τμήμα ποιοτικού ελέγχου. QC το τμήμα πρέπει να ελέγξει προσεκτικά τα υλικά από τον προμηθευτή μας, να εξετάσουν τον επαναλήπτη σημάτων που παράγεται πρόσφατα πρίν στέλνει στον πελάτη. Επιπλέον, είναι υπεύθυνοι για όλο τον επαναλήπτη σημάτων μεταπωλήσεων.

ΚΙΝΑ Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8