Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Γύρος εργοστασίων
Σπίτι >

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
Επαφές
Επαφές: Mr. Wave Luo
Φαξ: 86-755-86136774
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Γραμμή παραγωγής

Η επιχείρηση τεχνολογίας επικοινωνιών Shenzhen ATNJ που περιορίζεται είναι κύρια κατασκευαστική εταιρεία επαναληπτών σημάτων στην Κίνα με πέρα από την εμπειρία 12-έτους στη βιομηχανία επικοινωνίας.

Υπάρχουν τρεις γραμμές παραγωγής ATNJ: επαναλήπτης σημάτων δύναμης μικροϋπολογιστών, επαναλήπτης σημάτων υψηλής δύναμης και επαναλήπτης προσαρμογής.

Οι επαγγελματικοί εργαζόμενοι στο εργαστήριο είναι αρμόδιοι για την παραγωγή, τη δοκιμή και τη διόρθωση του επαναλήπτη σημάτων.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Για να παραγάγουν τον επαναλήπτη σημάτων, τα προηγμένα όργανα πρέπει να εξοπλιστούν. Σε ATNJ, την προηγμένη συσκευή ανάλυσης φάσματος, τον ελεγκτή δύναμης, τον άγγελο, την αίθουσα γήρανσης, το σπίτι υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, η αίθουσα δοκιμής σημάτων είναι εξοπλισμένη προκειμένου να παραχθεί υψηλός - ποιότητα και ικανοποιητικός επαναλήπτης σημάτων.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Από την άποψη της συσκευασίας της εργασίας, πρίν στέλνει τον επαναλήπτη σημάτων στους πελάτες, το προσωπικό συσκευασίας ATNJ θα το εξέταζε πάλι, και θα διεύθυνε μια περιεκτική επιθεώρηση της εμφάνισης του επαναλήπτη σημάτων για να εξασφαλίσει ότι ο σταλμένος επαναλήπτης σημάτων είναι μέσα υψηλός - ποιότητα και τέλεια κατάσταση.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Η υπηρεσία μεταπωλήσεων ATNJ είναι επίσης πολύ υγιής. Αφότου λαμβάνουμε τον επαναλήπτη σημάτων που επιστρέφεται από τους πελάτες μας, QC μας η ομάδα θα διεύθυνε μια περιεκτική επιθεώρηση του επαναλήπτη σημάτων.

ATNJ παρέχει την τριών ετών εξουσιοδότηση για όλους τους επαναλήπτες σημάτων. Εάν ο επαναλήπτης σημάτων είναι ακόμα στην περίοδο εξουσιοδότησης, όλο το repairment είναι ελεύθερο. Μετά από την περιεκτική επιθεώρηση, QC μας η ομάδα θα έκανε να καταγράψει και να ανατροφοδοτήσει στην ομάδα πωλήσεων. Για να στείλει εκ νέου ή να επιστρέψει θα καθοριζόταν από τις ομάδες πωλήσεων.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 

OEM/ODM

Η Co. τεχνολογίας επικοινωνιών Shenzhen ATNJ, ΕΠΕ παρέχει το cOem και τις υπηρεσίες ODM για τους διαφορετικούς πελάτες με τις διαφορετικές απαιτήσεις.

 

Για την υπηρεσία cOem, κανονικά παρέχουμε τέτοιο είδος υπηρεσίας για τους χειριστές σημάτων. Οι χειριστές σημάτων παρέχουν τη τεχνική υποστήριξη, και πρέπει μόνο να παραγάγουμε τα προϊόντα για τους.

Στην Κίνα, Co. τεχνολογίας επικοινωνιών Shenzhen ATNJ, το ΕΠΕ έχει συνεργαστεί με κινεζικούς τρεις χειριστές σημάτων για πάνω από 10 έτη, και ATNJ έχει παραγάγει το διαφορετικό προϊόν επικοινωνίας, όπως τις κεραίες, το καλώδιο, ασύρματος επαναλήπτης σημάτων, επίσης ATNJ παρέχει τη λύση κάλυψης σημάτων στη ναυτιλία της λεωφόρου, του κτιρίου γραφείων και της αγροτικής περιοχής για τους χειριστές σημάτων.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Η Co. τεχνολογίας επικοινωνιών Shenzhen ATNJ, ΕΠΕ παρέχει επίσης την υπηρεσία ODM. Η γενική ομιλία, πελάτες θα επιθυμούσε να προσαρμόσει το λογότυπο whilr που η εμφάνιση προϊόντων παραμένει αμετάβλητη, ή οι πελάτες παρέχουν το σχεδιασμένο σχέδιο εμφάνισης προϊόντων τους και ATNJ αναπτύσσει τα νέα προϊόντα για να ισχύσει για εκείνη την εμφάνιση να καταστήσει το προϊόν πιό αναγνωρίσιμο.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Ε&Α

1, τμήμα Ε&Α ATNJ αποτελείται από τις δωδεκάδες των μηχανικών που έχουν εργαστεί για περισσότερο από δέκα έτη στη βιομηχανία επικοινωνίας.

Υπάρχει ένα ειδικό εργαστήριο για το τμήμα Ε&Α για να αναπτύξει τα νέα προϊόντα.

ETTKMFM7B_ “~1) 1J8LT4BS.png

2, η προηγμένη συσκευή ανάλυσης φάσματος, ο άγγελος, η αίθουσα γήρανσης, το σπίτι υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, αίθουσα δοκιμής σημάτων είναι εξοπλισμένοι.

2] B6VZJ15) 272GM} Ζ “O5.png
X11L~ {WIACRQP (MXX} 24G.PNG~KB) P~963__V) Χ “IQYGHNB5.pngANE [] HGWM_ {93]] {6$DQNDJ.png%SY] WJY5LK (MKRFRKG} VXQK.pngΤ} Δ} {[3] 23) 2B%T {ZYVO4 (7.PNGIA69B9VZ2~) JYQZV47FCJ97.png
3, πραγματοποιούν τις τακτικές συνεδριάσεις κάτω από την ηγεσία του προϊσταμένου για να συζητήσουν για το σχέδιο προϊόντων.

 

Β “YTX$S0EH6Y) TEPDA))ZG6.png

4, νέα προϊόντα θα αναπτυχθούν και θα τεθούν στην αγορά κάθε χρόνο.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9