Αρχική Σελίδα

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή υπηρεσία και γρήγορη παράδοση

—— Aki Vaattovaara, Σουηδία

Έφθασε έγκαιρος εγώ είναι πολύ ικανοποιημένο με την υποστήριξη. Το Si προϊόντων πολύ στις καλές συνθήκες. Το απέδειξα και εργάζομαι πολύ καλά.

—— JC Saavedra Libia, Περού

Ι πολύ ένας ικανοποιημένος με την ποιότητα του προϊόντος. Επίσης η δεσποινίδα που με υποστηρίζει είναι πολύ καλή. επίλυσε όλες τις αμφιβολίες μου τέλεια. το προϊόν έφθασε στο χρόνο ως συνήθως.

—— JC Saavedra Libia, Περού

Εργασίες κας Anne Wang σκληρές να παρέχει την πολύ καλή υπηρεσία για τους πελάτες. Μια ευχαρίστηση να εξετάσει. Το προϊόν είναι όπως περιγεγραμμένη και καλή αξία για τα χρήματα.

—— Lindsay Pettigrew, Αυστραλία

Άριστο προϊόν όπως περιγράφει. Πολύ καλός πωλητής! 100% που συστήνεται, 100% που ικανοποιεί! να στείλει πολύ γρήγορα στην Καμπότζη.

—— loem kom, Καμπότζη

Έχω λάβει τον επαναλήπτη στο 5/6 ημερών, είναι γερός επαναλήπτης περίπτωσης, φαίνεται συμπαθητικό, και αυτό εργασία τέλεια. Προτείνω αυτόν τον επαναλήπτη εμπορικών σημάτων. καλή εργασία

—— cristofanini της Andrea, Ιταλία

получил товар. качество и параметры сответствуют описанию. продавец молодец!

—— akbar karaev, Ουζμπεκιστάν

Έξοχη γρήγορη παράδοση και θαυμάσιες υπηρεσία/βοήθεια από τον προμηθευτή. Δεν είχα μια πιθανότητα να δοκιμάσω το προϊόν αλλά είμαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσει το πρόστιμο. Εάν όχι, ο προμηθευτής είναι πραγματικά χρήσιμος και είμαι βέβαιος ότι θα με βοηθήσει με τις λεπτομέρειες εγκαταστάσεων futher

—— Attila Kinkopf, Ηνωμένες Πολιτείες

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το προϊόν ακόμα αλλά μοιάζει με ένα ποιοτικό προϊόν. Το κύμα Luo ήταν πολύ χρήσιμο, σας ευχαριστεί πάρα πολύ!!!!

—— Shephard Mack, Νότια Αφρική

ATNJ, εσείς πήρε τα καλά προϊόντα με τις καλές υπηρεσίες, γρήγορα και εύκολος να επικοινωνήσει.

—— Borin SIM, Καμπότζη

Muy rápido envío productos Υ EL Gracias excelente

—— ΝΤΑΝΙΕΛ COLILOPEZ, Μεξικό

Πολύ τεχνικός και πολύ καλά οργανωμένος και επαγγελματικός. Ο Andrew είναι πολύ χρήσιμος πωλητής

—— Gabriel haddad, Βενεζουέλα

Άριστες κεραίες και δύναμη προϊόντων. καλός του, απασχομένος πολύ στο goog ευχαριστεί ATNJ,

—— CARLOS GREGORIO, Ηνωμένες Πολιτείες

Να είστε τίμιος, η ποιότητα του κινητού σήματος Vodafone μου στο σπίτι πάντα αριστερά πολύς στην επιθυμία. Ήμουν ακριβώς πάρα πολύ οκνηρός να κάνω τίποτα με το. Ήμουν απολύτως ικανοποιημένος με τα ποσοστά και η ποιότητα του σήματος που είχα παντού και του σπιτιού μου ήταν μια εξαίρεση. Εντούτοις, η πανδημία coronavirus άλλαξε όλα. Άρχισα να ξοδεύω πολύ περισσότερο

—— Ali, Ισπανία

Αγόρασα αυτόν τον ενισχυτή για το διαμέρισμά μου επειδή ήμουν απολύτως δυσαρεστημένος με τη δύναμη των σημάτων GSM και 4G που είχα εκεί. Αλλά τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει. Σας ευχαριστώ για αυτόν τον ενισχυτή, τελικά δεν αισθάνομαι απομονωμένου πότε μένω στο σπίτι μόνος.

—— Abdul Mohammed, Γερμανία

Σκέφτομαι που είμαι μια πολύ συμπαθητική λύση για εκείνους που υποφέρουν από τα προβλήματα με τις υπηρεσίες φωνητικών μηνυμάτων και κινητό Διαδίκτυο και δεν θέλουν να δημιουργήσουν οποιεσδήποτε κεραίες ή smth όπως αυτήν οι ίδιοι. Η τιμή είναι απολύτως δίκαιη και η ποιότητα είναι καταπληκτική.

—— Λένα W., Φινλανδία

Ήμουν πολύ ευτυχής να δω την έκπτωση που προσφέρατε. Ξέρω ότι αρκετά συχνά οι επιχειρήσεις κάνουν τις εκπτώσεις στα αγαθά που δεν είναι δημοφιλή αλλά σε αυτήν την περίπτωση, βλέπω ότι η κατάσταση είναι αρκετά απέναντι από. Συμπαθώ ότι αυτή η συσκευή είναι σε θέση να βελτιώσει τις κλήσεις και την ταχύτητα Διαδικτύου συγχρόνως.

—— Giulia M., Αυστρία

Σας ευχαριστούμε! Ο ενισχυτής είναι έξοχος δροσερός για ένα ιδιωτικό σπίτι. Όλα τα δωμάτια καλύπτονται τώρα με το βελτιωμένο σήμα. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχουμε αγοράσει νωρίτερα.

—— Nadine Nacht, Γερμανία

Είναι ένας πολύ δροσερός ενισχυτής! Σας ευχαριστούμε, την αγαπητή ομάδα, για την προσοχή σας στις ανάγκες των πελατών σας και τις τιμές που προσφέρετε. Είστε το καλύτερο, ATNJ

—— Ναταλία L., Νορβηγία

Η σύνδεσή μου 3G και GSM που χρησιμοποιείται για να αφήσει πολύ στην επιθυμία. Αλλά με το νέο ενισχυτή μ έχω ξεχάσει ουσιαστικά όλα αυτά τα προβλήματα. Πραγματικά συμπαθώ ότι αυτή η συσκευή είναι τόσο συμπαγής αλλά τόσο ισχυρή. Οι ευχαριστίες, τύποι, για την κατάπληξή σας λειτουργούν και γρήγορη παράδοση.

—— Goran N., Σουηδία

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγόρασα αυτόν τον επαναλήπτη μόνο πριν από 2 μήνες και όχι νωρίτερα. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή για εκείνους που ζουν σε μια αγροτική περιοχή όπως την οικογένειά μου. Η βελτιωμένη ποιότητα της σύνδεσης έχει βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας.

—— Lars Μ., Ηνωμένες Πολιτείες

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρηση τεχνολογίας επικοινωνιών Shenzhen ATNJ που περιορίζεται είναι κύρια κατασκευαστική εταιρεία επαναληπτών σημάτων στην Κίνα με πέρα από την εμπειρία 12-έτους στη βιομηχανία επικοινωνίας.

  Υπάρχουν τρεις γραμμές παραγωγής ATNJ: επαναλήπτης σημάτων δύναμης μικροϋπολογιστών, επαναλήπτης σημάτων υψηλής δύναμης και επαναλήπτης προσαρμογής.

  Οι επαγγελματικοί εργαζόμενοι στο εργαστήριο είναι αρμόδιοι για την παραγωγή, τη δοκιμή και τη διόρθωση του επαναλήπτη σημάτων.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Για να παραγάγουν τον επαναλήπτη σημάτων, τα προηγμένα όργανα πρέπει να εξοπλιστούν. Σε ATNJ, την προηγμένη συσκευή ανάλυσης φάσματος, τον ελεγκτή δύναμης, τον άγγελο, την αίθουσα γήρανσης, το σπίτι υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, η αίθουσα δοκιμής σημάτων είναι εξοπλισμένη προκειμένου να παραχθεί υψηλός - ποιότητα και ικανοποιητικός επαναλήπτης σημάτων.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Από την άποψη της συσκευασίας της εργασίας, πρίν στέλνει τον επαναλήπτη σημάτων στους πελάτες, το προσωπικό συσκευασίας ATNJ θα το εξέταζε πάλι, και θα διεύθυνε μια περιεκτική επιθεώρηση της εμφάνισης του επαναλήπτη σημάτων για να εξασφαλίσει ότι ο σταλμένος επαναλήπτης σημάτων είναι μέσα υψηλός - ποιότητα και τέλεια κατάσταση.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  Η υπηρεσία μεταπωλήσεων ATNJ είναι επίσης πολύ υγιής. Αφότου λαμβάνουμε τον επαναλήπτη σημάτων που επιστρέφεται από τους πελάτες μας, QC μας η ομάδα θα διεύθυνε μια περιεκτική επιθεώρηση του επαναλήπτη σημάτων.

  ATNJ παρέχει την τριών ετών εξουσιοδότηση για όλους τους επαναλήπτες σημάτων. Εάν ο επαναλήπτης σημάτων είναι ακόμα στην περίοδο εξουσιοδότησης, όλο το repairment είναι ελεύθερο. Μετά από την περιεκτική επιθεώρηση, QC μας η ομάδα θα έκανε να καταγράψει και να ανατροφοδοτήσει στην ομάδα πωλήσεων. Για να στείλει εκ νέου ή να επιστρέψει θα καθοριζόταν από τις ομάδες πωλήσεων.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

 • OEM / ODM

  Η Co. τεχνολογίας επικοινωνιών Shenzhen ATNJ, ΕΠΕ παρέχει το cOem και τις υπηρεσίες ODM για τους διαφορετικούς πελάτες με τις διαφορετικές απαιτήσεις.

   

  Για την υπηρεσία cOem, κανονικά παρέχουμε τέτοιο είδος υπηρεσίας για τους χειριστές σημάτων. Οι χειριστές σημάτων παρέχουν τη τεχνική υποστήριξη, και πρέπει μόνο να παραγάγουμε τα προϊόντα για τους.

  Στην Κίνα, Co. τεχνολογίας επικοινωνιών Shenzhen ATNJ, το ΕΠΕ έχει συνεργαστεί με κινεζικούς τρεις χειριστές σημάτων για πάνω από 10 έτη, και ATNJ έχει παραγάγει το διαφορετικό προϊόν επικοινωνίας, όπως τις κεραίες, το καλώδιο, ασύρματος επαναλήπτης σημάτων, επίσης ATNJ παρέχει τη λύση κάλυψης σημάτων στη ναυτιλία της λεωφόρου, του κτιρίου γραφείων και της αγροτικής περιοχής για τους χειριστές σημάτων.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Η Co. τεχνολογίας επικοινωνιών Shenzhen ATNJ, ΕΠΕ παρέχει επίσης την υπηρεσία ODM. Η γενική ομιλία, πελάτες θα επιθυμούσε να προσαρμόσει το λογότυπο whilr που η εμφάνιση προϊόντων παραμένει αμετάβλητη, ή οι πελάτες παρέχουν το σχεδιασμένο σχέδιο εμφάνισης προϊόντων τους και ATNJ αναπτύσσει τα νέα προϊόντα για να ισχύσει για εκείνη την εμφάνιση να καταστήσει το προϊόν πιό αναγνωρίσιμο.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 • Ε & Α

  1, τμήμα Ε&Α ATNJ αποτελείται από τις δωδεκάδες των μηχανικών που έχουν εργαστεί για περισσότερο από δέκα έτη στη βιομηχανία επικοινωνίας.

  Υπάρχει ένα ειδικό εργαστήριο για το τμήμα Ε&Α για να αναπτύξει τα νέα προϊόντα.

  ETTKMFM7B_ “~1) 1J8LT4BS.png

  2, η προηγμένη συσκευή ανάλυσης φάσματος, ο άγγελος, η αίθουσα γήρανσης, το σπίτι υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, αίθουσα δοκιμής σημάτων είναι εξοπλισμένοι.

  2] B6VZJ15) 272GM} Ζ “O5.png
  X11L~ {WIACRQP (MXX} 24G.PNG~KB) P~963__V) Χ “IQYGHNB5.pngANE [] HGWM_ {93]] {6$DQNDJ.png%SY] WJY5LK (MKRFRKG} VXQK.pngΤ} Δ} {[3] 23) 2B%T {ZYVO4 (7.PNGIA69B9VZ2~) JYQZV47FCJ97.png
  3, πραγματοποιούν τις τακτικές συνεδριάσεις κάτω από την ηγεσία του προϊσταμένου για να συζητήσουν για το σχέδιο προϊόντων.

   

  Β “YTX$S0EH6Y) TEPDA))ZG6.png

  4, νέα προϊόντα θα αναπτυχθούν και θα τεθούν στην αγορά κάθε χρόνο.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wave Luo

Τηλ.:: +8618813582037

Φαξ: 86-755-86136774

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)