Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Η διαφορά μεταξύ TDD και FDD

Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή υπηρεσία και γρήγορη παράδοση

—— Aki Vaattovaara, Σουηδία

Έφθασε έγκαιρος εγώ είναι πολύ ικανοποιημένο με την υποστήριξη. Το Si προϊόντων πολύ στις καλές συνθήκες. Το απέδειξα και εργάζομαι πολύ καλά.

—— JC Saavedra Libia, Περού

Ι πολύ ένας ικανοποιημένος με την ποιότητα του προϊόντος. Επίσης η δεσποινίδα που με υποστηρίζει είναι πολύ καλή. επίλυσε όλες τις αμφιβολίες μου τέλεια. το προϊόν έφθασε στο χρόνο ως συνήθως.

—— JC Saavedra Libia, Περού

Εργασίες κας Anne Wang σκληρές να παρέχει την πολύ καλή υπηρεσία για τους πελάτες. Μια ευχαρίστηση να εξετάσει. Το προϊόν είναι όπως περιγεγραμμένη και καλή αξία για τα χρήματα.

—— Lindsay Pettigrew, Αυστραλία

Άριστο προϊόν όπως περιγράφει. Πολύ καλός πωλητής! 100% που συστήνεται, 100% που ικανοποιεί! να στείλει πολύ γρήγορα στην Καμπότζη.

—— loem kom, Καμπότζη

Έχω λάβει τον επαναλήπτη στο 5/6 ημερών, είναι γερός επαναλήπτης περίπτωσης, φαίνεται συμπαθητικό, και αυτό εργασία τέλεια. Προτείνω αυτόν τον επαναλήπτη εμπορικών σημάτων. καλή εργασία

—— cristofanini της Andrea, Ιταλία

получил товар. качество и параметры сответствуют описанию. продавец молодец!

—— akbar karaev, Ουζμπεκιστάν

Έξοχη γρήγορη παράδοση και θαυμάσιες υπηρεσία/βοήθεια από τον προμηθευτή. Δεν είχα μια πιθανότητα να δοκιμάσω το προϊόν αλλά είμαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσει το πρόστιμο. Εάν όχι, ο προμηθευτής είναι πραγματικά χρήσιμος και είμαι βέβαιος ότι θα με βοηθήσει με τις λεπτομέρειες εγκαταστάσεων futher

—— Attila Kinkopf, Ηνωμένες Πολιτείες

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το προϊόν ακόμα αλλά μοιάζει με ένα ποιοτικό προϊόν. Το κύμα Luo ήταν πολύ χρήσιμο, σας ευχαριστεί πάρα πολύ!!!!

—— Shephard Mack, Νότια Αφρική

ATNJ, εσείς πήρε τα καλά προϊόντα με τις καλές υπηρεσίες, γρήγορα και εύκολος να επικοινωνήσει.

—— Borin SIM, Καμπότζη

Muy rápido envío productos Υ EL Gracias excelente

—— ΝΤΑΝΙΕΛ COLILOPEZ, Μεξικό

Πολύ τεχνικός και πολύ καλά οργανωμένος και επαγγελματικός. Ο Andrew είναι πολύ χρήσιμος πωλητής

—— Gabriel haddad, Βενεζουέλα

Άριστες κεραίες και δύναμη προϊόντων. καλός του, απασχομένος πολύ στο goog ευχαριστεί ATNJ,

—— CARLOS GREGORIO, Ηνωμένες Πολιτείες

Να είστε τίμιος, η ποιότητα του κινητού σήματος Vodafone μου στο σπίτι πάντα αριστερά πολύς στην επιθυμία. Ήμουν ακριβώς πάρα πολύ οκνηρός να κάνω τίποτα με το. Ήμουν απολύτως ικανοποιημένος με τα ποσοστά και η ποιότητα του σήματος που είχα παντού και του σπιτιού μου ήταν μια εξαίρεση. Εντούτοις, η πανδημία coronavirus άλλαξε όλα. Άρχισα να ξοδεύω πολύ περισσότερο

—— Ali, Ισπανία

Αγόρασα αυτόν τον ενισχυτή για το διαμέρισμά μου επειδή ήμουν απολύτως δυσαρεστημένος με τη δύναμη των σημάτων GSM και 4G που είχα εκεί. Αλλά τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει. Σας ευχαριστώ για αυτόν τον ενισχυτή, τελικά δεν αισθάνομαι απομονωμένου πότε μένω στο σπίτι μόνος.

—— Abdul Mohammed, Γερμανία

Σκέφτομαι που είμαι μια πολύ συμπαθητική λύση για εκείνους που υποφέρουν από τα προβλήματα με τις υπηρεσίες φωνητικών μηνυμάτων και κινητό Διαδίκτυο και δεν θέλουν να δημιουργήσουν οποιεσδήποτε κεραίες ή smth όπως αυτήν οι ίδιοι. Η τιμή είναι απολύτως δίκαιη και η ποιότητα είναι καταπληκτική.

—— Λένα W., Φινλανδία

Ήμουν πολύ ευτυχής να δω την έκπτωση που προσφέρατε. Ξέρω ότι αρκετά συχνά οι επιχειρήσεις κάνουν τις εκπτώσεις στα αγαθά που δεν είναι δημοφιλή αλλά σε αυτήν την περίπτωση, βλέπω ότι η κατάσταση είναι αρκετά απέναντι από. Συμπαθώ ότι αυτή η συσκευή είναι σε θέση να βελτιώσει τις κλήσεις και την ταχύτητα Διαδικτύου συγχρόνως.

—— Giulia M., Αυστρία

Σας ευχαριστούμε! Ο ενισχυτής είναι έξοχος δροσερός για ένα ιδιωτικό σπίτι. Όλα τα δωμάτια καλύπτονται τώρα με το βελτιωμένο σήμα. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έχουμε αγοράσει νωρίτερα.

—— Nadine Nacht, Γερμανία

Είναι ένας πολύ δροσερός ενισχυτής! Σας ευχαριστούμε, την αγαπητή ομάδα, για την προσοχή σας στις ανάγκες των πελατών σας και τις τιμές που προσφέρετε. Είστε το καλύτερο, ATNJ

—— Ναταλία L., Νορβηγία

Η σύνδεσή μου 3G και GSM που χρησιμοποιείται για να αφήσει πολύ στην επιθυμία. Αλλά με το νέο ενισχυτή μ έχω ξεχάσει ουσιαστικά όλα αυτά τα προβλήματα. Πραγματικά συμπαθώ ότι αυτή η συσκευή είναι τόσο συμπαγής αλλά τόσο ισχυρή. Οι ευχαριστίες, τύποι, για την κατάπληξή σας λειτουργούν και γρήγορη παράδοση.

—— Goran N., Σουηδία

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγόρασα αυτόν τον επαναλήπτη μόνο πριν από 2 μήνες και όχι νωρίτερα. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή για εκείνους που ζουν σε μια αγροτική περιοχή όπως την οικογένειά μου. Η βελτιωμένη ποιότητα της σύνδεσης έχει βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας.

—— Lars Μ., Ηνωμένες Πολιτείες

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η διαφορά μεταξύ TDD και FDD
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η διαφορά μεταξύ TDD και FDD

1. Λειτουργία διπλής όψης
TDD: Time Division Duplex.Ο πομποδέκτης μοιράζεται ένα σημείο συχνότητας RF και η ανερχόμενη και η κατερχόμενη ζεύξη χρησιμοποιούν διαφορετικές χρονικές θυρίδες για επικοινωνία.
FDD: Frequency Division Duplex, που χρησιμοποιεί διαφορετικά σημεία συχνότητας RF για επικοινωνία.

 

2. Ταχύτητα
Θεωρητικά, υπό τις ίδιες συνθήκες εύρους ζώνης, όπως 10m + 10m που εκχωρούνται από το FDD και 20m που εκχωρούνται από το TDD, ο ρυθμός του TDD θα είναι χαμηλότερος από αυτόν του FDD.Ο κύριος λόγος είναι ότι υπάρχει ένα πλαίσιο που ονομάζεται ειδικό υποπλαίσιο στη δομή πλαισίου του TDD.Μερικά από αυτά τα πλαίσια θα σπαταληθούν (όπως η χρονοθυρίδα προστασίας) και δεν θα μεταδώσουν δεδομένα και δεν υπάρχει τέτοια πλήρης σπατάλη πλαισίων FDD.

 

3. Κάλυψη
Το TDD-LTE είναι κατάλληλο για κάλυψη ζεστών περιοχών και το FDD είναι κατάλληλο για κάλυψη ευρείας περιοχής
Μια πρώιμη αναφορά της Qualcomm έδειξε ότι υπό την προϋπόθεση της ίδιας συχνότητας και ισχύος, το FDD μπορεί να παρέχει καλύτερη κάλυψη από το TDD.Η κάλυψη TDD είναι 80% (DL / UL = 2:1) / 40% (DL / UL = 1:1) μικρότερη από την FDD.Ένας από τους κύριους λόγους είναι ότι ο χρόνος μετάδοσης της ισχύος άνω ζεύξης (TDD) είναι μικρότερος από εκείνον της ισχύος ανόδου ζεύξης (TDD).


4. Ταχύτητα κίνησης κινητού σταθμού
Το FDD είναι ένα σύστημα συνεχούς ελέγχου και το TDD είναι ένα σύστημα ελέγχου διαχωρισμένου χρόνου.Όταν κινείστε με υψηλή ταχύτητα, το φαινόμενο Doppler θα οδηγήσει σε γρήγορο ξεθώριασμα.Όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα, τόσο μεγαλύτερη είναι η συχνότητα μετασχηματισμού ξεθώριασης και τόσο πιο βαθύ είναι το βάθος ξεθώριασμα.
Με βάση την τρέχουσα ταχύτητα επεξεργασίας τσιπ και τον αλγόριθμο, όταν ο ρυθμός δεδομένων είναι 144 KB / s, η μέγιστη ταχύτητα κίνησης του TDD μπορεί να φτάσει τα 250 km / h, κάτι που εξακολουθεί να είναι ένα συγκεκριμένο κενό σε σύγκριση με το σύστημα FDD.Γενικά, η ταχύτητα κίνησης του κινητού σταθμού TDD μπορεί να φτάσει μόνο τη μισή ή και χαμηλότερη από αυτή του κινητού σταθμού FDD.

ATNJ Mobile Signal Repeater.pdf

Χρόνος μπαρ : 2022-05-03 09:32:53 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wave Luo

Τηλ.:: +8618813582037

Φαξ: 86-755-86136774

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)